Voorjaarscompetitie 2017

In week 14 gaat de KNLTB Competitie Voorjaar 2017 van start. De KNLTB Voorjaarscompetitie is één van de grootste tenniscompetities ter wereld en wordt in gespeeld in de maanden april, mei en juni. Hier vind je onder andere de speeldata, de wedstrijdbulletins en andere belangrijke documentatie.

Onze vereniging neemt deel aan deze competitie met 5 teams. 1 Team op maandagochtend, 2 Teams op de vrijdagavond en 2 teams op de zaterdagmiddag.

De tegenstanders van de diverse teams zullen door de KNLTB op zijn vroegst 1 maart 2017 gepubliceerd worden op de website van de KNLTB.

In de onderstaande tabellen staan respectievelijk de speel-, inhaal- alsmede feestdagen vermeld.

Let op: 17 april valt op een maandag (=2de paasdag) en wordt gezien als de zondag van week 15.