Informatie Team Captains

De KNLTB Competitie Voorjaar 2017 zal plaatsvinden in de periode van week 14 tot en met week 22.

Onder de menu-optie ‘Voorjaarscompetitie 2017’ kun je alle speel- en inhaaldagen terugvinden.

Onder de menu-optie ‘Deelnemende Teams’ kun je de deelnemende teams alsmede de teamsamenstelling raadplegen.

Onder de menu-optie ‘Rangen & Standen’ kun je de stand zien van de deelnemende teams binnen de betreffende afdelingen.

De wedstrijdformulieren alsmede de tennisballen ten behoeve van de thuiswedstrijden kunnen door de Team Captain worden opgehaald bij Jos en Tiny Mertens. Tevens ontvangt de Team Captain een briefing waarin alle belangrijke en noodzakelijke mededelingen staan die relevant zijn voor deelname aan en tijdens de competitie.

Het is wel van belang dat de Team Captain de competitiebijdrage van zijn of haar team voor of uiterlijk op 17 maart 2017 per bank betaald heeft aan onze vereniging. De competitiebijdrage kan worden overgemaakt op bankrekeningnummer IBAN NL 81 INGB 0003 7188 03 ten name van LTC Hoensbroek en onder vermelding van ‘Competitiebijdrage Voorjaar 2017’’ plus de naam van de Team Captain.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan even contact op met Jos Mertens : jos.tinymertens@home.nl.