Najaarscompetitie 2017

In week 37 gaat de KNLTB Competitie Najaar 2017 van start. De KNLTB Najaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden september en oktober 2017. Hier vind je onder andere de speeldata, de wedstrijdbulletins en andere belangrijke documentatie.

In de Najaarscompetitie wordt gedurende een periode van 7 weken de strijd aan gebonden met teams van andere verenigingen. Er kan gespeeld worden in diverse categorie├źn op diverse dagen. Ieder deelnemend team bestaat uit minimaal 4 personen die eveneens lid moeten zijn van de KNLTB.

Wens je met een team deel te willen nemen aan de Najaarscompetitie, dan kun je het team inschrijven door contact op te nemen met Jos Mertens via het emailadres jos.tinymertens@home.nl. Inschrijving voor de Najaarscompetitie moet plaatsvinden voor 1 juni 2017.

Wil je graag competitie spelen, maar je hebt geen team ? Of heb je wel een team, maar er is binnen jouw vereniging geen en/of te weinig plaats ? Neem dan even contact op met Hans Fleijsman op telefoonnummer ( 06 ) 54 70 26 36 of stuur een emailbericht naar hansfleijsman@gmail.com.

De tegenstanders van de diverse teams zullen door de KNLTB op zijn vroegst 1 augustus 2017 gepubliceerd worden op de website van de KNLTB.

In de onderstaande tabellen staan respectievelijk de speel-, inhaal- alsmede feestdagen vermeld.