Parklidmaatschap

Door het onderstaande digitale formulier in te vullen, schrijf jij je in als parklid van LTC Hoensbroek voor het seizoen 2017. Middels inschrijving verklaar jij, dat jij je zult houden aan alle rechten en verplichtingen welke aan een lidmaatschap zijn verbonden. Na ontvangst van je inschrijving ontvang je een factuur van je Parklidmaatschap.

Middels het invullen van dit digitale inschrijfformulier gaat u akkoord met de algemene voorwaarden inzake het Parklidmaatschap :

• als parklid kun je onbeperkt tennissen van maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur;
  • als parklid kun je uitsluitend tennislessen volgen bij onze clubtrainer Hans Fleijsman;
  • als parklid kun je geen gebruik maken van de tennisbanen wanneer er verenigingsactiviteiten plaatsvinden zoals competities en toernooien;
  • als parklid kun je niet deelnemen aan de verenigingsactiviteiten van LTC Hoensbroek. Hiervoor dient u lid te worden van de vereniging LTC Hoensbroek middels een verenigingslidmaatschap;
  • als parklid gaat het onderhoud van de tennisbanen altijd voor op je recht om gebruik te maken van de tennisbanen.
  • als parklid mag je uitsluitend met tennisschoeisel de tennisbanen betreden;
  • als parklid dien jij je ten alle tijden te houden aan het park- en baanreglement;
  • je kunt alleen parklid worden als je de afgelopen drie jaar geen lid bent geweest van de vereniging LTC Hoensbroek;

LTC Hoensbroek behoudt zich het recht voor om deelnemers geen gebruik te laten maken van het parklidmaatschap.

Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
Geboortedatum:
Adres+huisnmmr:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
U schrijft zich in als:
Park lid p. maand, kies uw maand(en):
?
Indien u heeft gekozen om p. maand lid te worden, vul dan hier in voor welke maand/maanden u lid wilt worden.
Opmerkingen:
Echtheid verificatie:
?
U dient de code in te vullen.