Verenigingslidmaatschap

Met het verenigingslidmaatschap van LTC Hoensbroek wordt u lid van de vereniging LTC Hoensbroek. U kunt u het gehele tennisseizoen van 1 april tot eind oktober onbeperkt tennissen op het tennispark van LTC Hoensbroek en deelnemen aan alle activiteiten van de vereniging alsmede de KNLTB. Als bewijs van lidmaatschap ontvangt u een KNLTB-lidmaatschapspas.

LTC Hoensbroek maakt onderscheid tussen senior en junior leden. Een junior lid is een lid dat op 1 januari van ieder kalenderjaar de leeftijd van 18-jaar nog niet heeft bereikt. Is dat wel het geval, dat valt het betreffende lid onder de categorie senior leden.

Contributie Verenigingslid

Senioren       : € 115,00
Junioren       : €   60,00

Verenigingslid worden ?

Indien u verenigingslid wilt worden, klik dan hier.

U vindt het inschrijfformulier ook onder het ‘kopje’ inschrijfformulieren in de menubalk.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst inzake het verenigingslidmaatschap, dan kunt contact opnemen met ons secretariaat, mevrouw Wendy Creemers, op telefoonnummer ( 06 ) 46 95 40 20 of stuur een emailbericht naar secretaris@ltc-hoensbroek.nl.