Parklidmaatschap

LTC Hoensbroek biedt u de mogelijkheid om parklid te worden voor slechts € 5,85 per maand of € 70,20 per jaar.

In tegenstelling tot een verenigingslidmaatschap kunt u uitsluitend tennissen van maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur en kunt u niet deelnemen aan de verenigingsactiviteiten van LTC Hoensbroek. Daarnaast kunt u geen gebruik maken van de tennisbanen wanneer er verenigingsactiviteiten plaatsvinden.

Contributie Parklidmaatschap

Per maand   : €   5,85
Per jaar         : € 70,20

Voorwaarden Parklidmaatschap

• als parklid kunt u onbeperkt tennissen van maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur;
  • als parklid kunt u uitsluitend tennislessen volgen bij onze clubtrainer Hans Fleijsman;
  • als parklid kunt u geen gebruik maken van de tennisbanen wanneer er verenigingsactiviteiten plaatsvinden zoals competities en toernooien;
  • als parklid kunt u niet deelnemen aan de verenigingsactiviteiten van LTC Hoensbroek. Hiervoor dient u lid te worden van de vereniging LTC Hoensbroek middels een verenigingslidmaatschap;
  • als parklid gaat het onderhoud van de tennisbanen altijd voor op uw recht om gebruik te maken van de tennisbanen.
  • als parklid mag u uitsluitend met tennisschoeisel de tennisbanen betreden;
  • als parklid dient u zich ten alle tijden te houden aan het park- en baanreglement;
  • u kunt alleen parklid worden als u de afgelopen drie jaar geen lid bent geweest van de vereniging LTC Hoensbroek;
  • LTC Hoensbroek behoudt zich het recht voor om deelnemers geen gebruik te laten maken van het parklidmaatschap.

Parklid worden ?

Indien u parklid wilt worden, klik dan hier.

U vindt het inschrijfformulier ook onder het ‘kopje’ inschrijfformulieren in de menubalk.

Meer informatie

Indien u meer informatie wenst inzake het parklidmaatschap, dan kunt contact opnemen met Hans Fleijsman op telefoonnummer ( 06 ) 54 70 26 36, of stuur een emailbericht naar hansfleijsman@gmail.com.