Nieuwsflits – Start seizoen 2017

Zaterdag 1 april jongstleden is officieel de start gegeven van het seizoen 2017. De afgelopen twee weken hebben Hans, Piet, Thea en Natascha heel hard gewerkt om de banen aan te leggen alsmede speelklaar te krijgen, zodanig dat er vanaf zaterdag 1 april om 15:00 uur gespeeld kon worden. Dit is dan ook gelukt! Door de hoogte van het grondwater waren baan 4 en 5 nog niet bespeelbaar. Maar de banen 1 tot en met 3 lagen er prachtig bij en waren prima bespeelbaar. Wij willen Hans, Piet, Thea en Natascha nogmaals bedanken voor hun enorme inzet en met het behaalde resultaat!

Om 15:00 uur zijn wij gestart met het openingstoernooi. Voordat de rackets uit het vet werden gehaald, werd Jan Frings bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren vanuit de evenementen commissie. Jan heeft aangegeven zich niet meer beschikbaar te willen stellen en het stokje graag aan anderen over te dragen. Wij willen Jan Frings dan ook nogmaals bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren.

In totaliteit hebben 25 mensen deelgenomen aan het openingstoernooi. Na koffie en vlaai genuttigd te hebben, werden een tweetal ronden getennist. Daarna heeft Brandon Smeets zijn goochelkunsten laten zien om vervolgens met zijn allen nog een viertal ronden te tennissen. Na afloop hebben Jo en Eleonora Peters nog voor een hapje gezorgd. Kortom, de aftrap voor het seizoen 2017 is gemaakt. Er kan dus vanaf nu weer lekker buiten getennist worden!!!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.