Wandeling Wittem 2017

Om te zorgen dat de weergoden ons goed gezind zijn tijdens het Gebrooker Dubbeltoernooi en de Open Hoensbroekse Tenniskampioenschappen staat ook dit jaar wederom de wandeling naar Wittem op het programma. Het doel is kaarsjes aansteken en hopen dat onze gebeden voor prima weer in week 23 en 27 worden gehoord.

De wandeling naar Wittem gaat plaatsvinden op zondag 21 mei 2017.  Het is de
bedoeling dat wij om 09:15 verzamelen op ons tennispark en van daaruit carpoolen naar Trintelen. Vanuit Trintelen wandelen we dan naar Wittem. In Wittem gaan wij vervolgens met zijn allen koffie en vlaai nuttigen om uiteindelijk daarna de kaarsjes aan te steken in de Gerardus Kerk van Wittem. Vanuit Wittem wandelen wij vervolgens weer terug naar Trintelen, waarna wij weer terugrijden naar het tennispark van LTC Hoensbroek. Daar aangekomen kunnen wij met zijn allen nog een lekkere kop soep met een broodje nuttigen in onze kantine.

Wij zouden het dan ook harstikke leuk vinden dat jij als lid van onze vereniging meedoet aan dit jaarlijkse harstikke leuke en gezellige evenement. Hebben wij je enthousiast gemaakt ? Meld je dan nu aan door een emailbericht te sturen naar josefrings@gmail.com en geef aan met hoeveel personen je komt.

Tot zondag 21 mei 2017. Geef je op en noteer deze datum in jou agenda ! Wij kunnen iedere steun goed gebruiken.

Namens de Toernooi Commissie & de Rode Brigade

Jose Frings

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.