Tennisschool Ralph Ubachs Clubtrainer LTC Hoensbroek

De tennistrainingen bij LTC Hoensbroek worden verzorgd door de Tennisschool van Ralph Ubachs. Ralph is een gekwalificeerde trainer voor zowel junioren als senioren.

Tennislessen volgen ?

Bij de Tennisschool van Ralph Ubachs kun je terecht voor alles wat te maken heeft met het verzorgen van tennislessen. Zo verzorgt hij op een kundige wijze de competitietrainingen van LTC Hoensbroek, geeft hij op een vakkundige wijze les aan jong en oud en tevens verzorgt hij op aanvraag en ludieke wijze tennisclinics voor verenigingen en bedrijven. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt ? Wil je tennisles van een gekwalificeerde trainer ? Of wil je het tennisspel eens proeven ? Neem dan contact op met Ralph Ubachs op telefoonnummer ( 06 ) 46 18 32 10 of stuur een emailbericht naar [email protected]

Even voorstellen ….

Ralph Ubachs is geen onbekende speler en trainer binnen de tenniswereld. Al sinds zijn 18e levensjaar verzorgt Ralph fulltime tennislessen. Vol passie en met veel energie geeft hij dagelijks tennisles aan iedereen die op een verantwoorde wijze wenst te leren tennissen.  

Als tennistrainer is hij in het bezit van een A en B trainerslicentie en meerdere certificaten ter uitbreiding van zijn kennis en ervaring als trainer. Hij verzorgt zowel lessen voor beginners als gevorderden. Daarnaast is hij ook actief binnen vele projecten zoals schooltennis, maak kennis met tennis en het geven van diverse clinics.

Verder werkt hij veel samen met andere trainers om meer te kunnen bieden voor alle tennissers. Hierbij moet onder andere worden gedacht aan uitwisselingen en trainingsweken.

Inmiddels verzorgt hij tennislessen bij 4 tennisverenigingen in Zuid-Limburg. De wintertennislessen verzorgt hij al jaren in het Hendriks Sportpaleis te Hoensbroek.

Zijn motto is : ‘Blijf vooral tennissen en ben niet bang om een keer een tennisles te volgen!”. Ralph beoefent de tennissport al meer dan 30 jaar. Momenteel rating 2 in het enkelspel en 1 in het dubbelspel. Hij speelt in meerdere competities, waaronder op zaterdag overgangsklasse en op de zondag hoofdklasse.  

Het bestuur is ervan overtuigd met Ralph een gepassioneerde, energieke en ervaren tennistrainer te hebben, die als persoon goed past bij onze vereniging en die samen met ons in staat is om de vereniging meer body te geven.

Contactinformatie

Ralph Ubachs Tennisopleidingen

Henri Hermanslaan 127

6162 GD Geleen

 

Telefoon             : ( 06 ) 46 18 32 10

Emailadres        : [email protected]

 

KvK                    : 54445957

Bankrelatie       : Rabobank

IBAN-Nummer : NL 20 RABO 0170 5966 99

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 45 522 0926

Tennispark LTC Hoensbroek

Gravin van Schonbornlaan 6
6433 AZ Hoensbroek

KVK-nummer

40186591